VISITA PASTORAL DEL SR. BISBE AL NOSTRE CENTRE

VISITA PASTORAL DEL SR. BISBE AL NOSTRE CENTRE
  Dilluns, 14 de Març de 2016

El nostre Bisbe, Don Enrique, ha visitat el Col·legi Diocesà Sagrada Família.    Dintre del marc de la visita pastoral que el Sr. Bisbe està portant a terme en l’arxiprestat del Baix Ebre, no ha volgut deixar el nostre centre.

Va ser un dia replet d’activitats. A les 10 del matí s’iniciava la Visita Pastoral amb una reunió amb l’Equip Directiu del centre, aquest va posar al dia al Sr. Bisbe, explicant-li el projecte educatiu del centre, les novetats pel curs vinent, i els neguits i preocupacions que com a docents tenen.

Després el Sr. Bisbe va compartir l’estona del cafè a la sala de professor, per després continuar amb el diàleg que cada any manté amb els alumnes de 2n de batxillerat. Hem de dir que va ser una viva conversa d’ell amb els alumnes.

La visita va continuar dinant amb els professors i compartint la reunió amb l’Equip de Pastoral que li va explicar al Sr. Bisbe les propostes pastorals que es porten a terme en el centre.

La tarda es va destinar a visitar les classes dels més petits, dels de la Llar; i a realitzar una pregària amb els alumnes d’infantil i primària.

La visita Pastoral va finalitzar amb un moment de diàleg amb els docents del centre.

IMG_3523IMG_3520

IMG_3526

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat