LA DIRECTORA GENERAL D’ATENCIÓ A LA FAMÍLIA I COMUNITAT EDUCATIVA VISITA LA RESIDÈNCIA SANT MIQUEL D’ARCÀNGEL I EL NOSTRE CENTRE PROJECTE:”PONT INTERGENERACIONAL”

LA DIRECTORA GENERAL D’ATENCIÓ A LA FAMÍLIA I COMUNITAT  EDUCATIVA VISITA LA RESIDÈNCIA SANT MIQUEL D’ARCÀNGEL I EL NOSTRE CENTRE PROJECTE:”PONT INTERGENERACIONAL”
  Dimecres, 18 de Febrer de 2015

  El Departament d’Ensenyament impulsor del Projectes de Servei a la Comunitat, ha volgut compartir l’experiència del nostre Projecte “Pont Intergeneracional”. Representants del Departament i de l’Ajuntament de Tortosa han visitat les dues entitats col·laboradores: Col·legi Diocesà Sagrada Família i Residència d’Ancians St. Miquel Arcàngel i han estat presents en la signatura del conveni de col·laboració. Les autoritats assistents per part del Departament d’Ensenyament han estat presidides per la Sra. Meritxell Ruíz Isem, la Directora General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa i el Sr. Antoni Martí, Director Territorial de Serveis d’Ensenyament de les Terres de l’Ebre. Per part de l’ajuntament de Tortosa hi era present la tinent d’alcalde, la Sra.Anna Algueró Caballé

Com a representants de la Residència d’Ancians St. Miquel Arcàngel presidien l’acte el President de l’entitat, el Sr. Josep Maria Membrado Blas i per part del centre educatiu, el seu director Sr. Antoni Polo Moya.

S’ha iniciat amb una roda de premsa amb les intervencions de les diferents autoritats i ha conclòs amb la signatura del conveni de col·laboració per part dels dos directors dels centres.

El projecte, anomenat “Pont Intergeneracional”, l’estem portant a terme amb una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei, de manera que l’alumne posa el seu coneixement i competències al servei dels altres.  Aquesta iniciativa, es va començar al nostre centre el curs 2013-2014 amb la formació dels professionals i enguany amb l’actuació dels alumnes. L’objectiu és incorporar als alumnes valors com la solidaritat i la cooperació mitjançant serveis socials.

Un cop es va realitzar la roda de premsa, les autoritats van assistir a l’aplicació del projecte, observant a un grup d’alumnes de 4t d’ESO que compartien diferents experiències amb els ancians. Les activitats d’aquest dia van ser la pràctica amb els videojocs Wii i el taller d’informàtic

Un cop finalitzada la visita a la residència Sant Miquel Arcàngel, les autoritats es van desplaçar fins al nostre centre, amb la recepció de Mn. Tomàs Mor i de Mn.Llorens Callau, titular i administrador del col·legi. Un grup representatiu de tots els alumnes de 4t d’ESO, van assistir al bar del centre on van intercanviar opinions i valoracions amb els impulsors del projecte.

Finalment, les autoritats van realitzar una visita a les instal·lacions del centre amb l’acompanyament del Sr. Toni Polo, Mn. Tomàs Mor i Sr. Eduard Blasco.

REDACCIÓ: Estel·la Alguacil Ramos

REPORTATGE FOTOGRÀFIC: Ismael Curto Ariño

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 576_1424282141visita-centres-secundariaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat