Premis Extraordinaris de Batxillerat

Premis Extraordinaris de Batxillerat
  Dimarts, 23 de Octubre de 2018

El passat dijous dia 18 d’octubre, en el marc del Palau Reial de Pedralbes de Barcelona i sota la presidència del Conseller d’Ensenyament Sr. Bargalló, va tenir lloc el lliurament dels Premis Extraordinaris de Batxillerat. A aquests premis hi poden concórrer els alumnes de 2n de batxillerat que han obtingut una nota igual o superior a 8,75 en el seu expedient. El passat curs 2017/18 s’hi  van presentar  al voltant de 600 alumnes de batxillerat que complien el requisit previ a aquests premis. Finalment van ser 44 els alumnes que la tarda del dijous van rebre el premi i entre ells una alumna del nostre col·legi, Clàudia Soriano Maresma, que va quedar entre els 6 primers de tota Catalunya. Va recollir el guardó acompanyada del seu tutor, el senyor Juan José Zaera.

Tal com s’indica a la web de la Generalitat, per al centre educatiu és un privilegi tenir alumnes que es poden presentar a aquests Premis, ja que es tracta d’un reconeixement de la qualitat en els ensenyaments que imparteix. També pel fruit que es recull a través dels alumnes que hi opten i que poden ser guardonats. Igualment, és important per a les famílies, que veuen en el centre educatiu un referent d’estímul de l’excel·lència acadèmica.

Volem felicitar la Clàudia pel seu èxit en aquests premis que, entre altres coses, donen dret a la matrícula gratuïta en el primer curs de carrera i a un any de l’escola oficial d’idiomes  i desitjar-li, així com també a la resta de companys de la promoció 17-18, molt d’èxit en el seu devenir universitari.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat