NOUS ÈXITS DEL COL·LEGI I DELS SEUS ALUMNES

NOUS ÈXITS DEL COL·LEGI I DELS SEUS ALUMNES
  Dimecres, 24 de Abril de 2013

Concurs Anglès The Fonix 2013

També aquest curs el Col·legi ha participat al 6è Concurs d’Anglès The Fonix 2013. El  concurs està organitzat per International House  i per la Fundació Catalana de l’Esplai. El concurs compta amb el suport de la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives  socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla  d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la  llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la  finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva  importància a la societat actual.

Un cop realitzada la Fase Local (durant els mesos de gener i febrer), el dissabte 2 de març 8 alumnes del Col·legi (un representant per nivell des de  5è EP fins a 2n BAT) es van desplaçar a Tarragona per participar en la fase Territorial.

Van participar en aquesta fase més de 30 Centres Educatius de tota la província i 6 dels nostres alumnes van quedar entre els 10 primers del seu nivell. Van destacar especialment Ismael Eixarch de 5è EP i Pau Subirats de 4t ESO, que van aconseguir la tercera i la segona plaça respectivament, cosa que dóna dret a participar en la Fase Final Absoluta el proper dissabte dia 4 de maig.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat