Nou curs, nous projectes, reptes i il·lusions

Nou curs, nous projectes, reptes i il·lusions
  Dissabte, 20 de Setembre de 2014

Un any més encetem el nou curs i, com ve sent costum, l’encetem sota un lema que serà l’eix vertebrador de totes les nostres activitats.  Poques paraules tenen la mateixa força que les paraules “Compto amb tu”. Quan algú les pronuncia posa tota la seva confiança en l’altra persona. Els grans projectes, les grans empreses en la vida, els grans camins… comencen amb aquestes paraules. Senzilles, petites, humils però que amaguen un món de possibilitats.

Enguany, amb aquest lema “Compto amb tu”, se’ns dóna una oportunitat d’apropar-nos més als altres, i sobretot, a Deu, el qui primer pronunciarà aquestes paraules que acompanyaran els nostres passos cada dia. Que Déu ens digui “Compto amb Tu” suposa que Ell segueix confiant en nosaltres a pesar de les nostres caigudes i entrebancs.  Ell vol començar un nou camí amb nosaltres que neix de la confiança i que va cap a l’amor i l’entrega. Que nosaltres diguem a Déu “Compto amb Tu” obre per a cadascun de nosaltres, un nou horitzó ple d’esperança.

A Educació Infantil estrenem Atelier! Un laboratori de creació i experimentació, un espai per sentir, crear i aprendre. Una proposta educativa basada en la pedagogia de la Regio Emilia i un nou programa didactico-pedagògic d’ensenyament de les matemàtiques basat en la teoria  de les intel·ligències múltiples. També un circuit d’estimulació motriu primerenca amb escala de braquiació.

A l’Educació Primària, aquest curs ens hem proposat consolidar les activitats de lectura, per aprendre i gaudir; per desenvolupar la imaginació, la curiositat i la creativitat. Perquè llegir és sa i divertit!

També continuarem aprofundint en l’educació medio ambiental, basada en la cura, respecte i defensa de la natura mitjançant les activitats al nostre Hort del Pinaret.

Al llarg d’aquest nou curs, tindrem oportunitat de dir moltes vegades “Compto amb Tu”. I tothom: personal, professors, alumnes, famílies, cada cop que pronunciem aquestes paraules, haurem de tenir present, de fons, la confiança, les ganes de caminar cap als altres, i el nostre més profund desig d’estimar i entregar-nos com Déu fa. T’atreveixes?

Tot això i molt més en un curs ple de novetats i emocions per tot el que ens espera per aprendre i créixer.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat