Lliurament de diplomes del certamen LVA

Lliurament de diplomes del certamen LVA
  Dimecres, 28 de Octubre de 2020

Els darrers dies s’ha fet el lliurament dels diplomes a l’alumnat que el curs passat va participar en el Certamen de Lectura en Veu Alta en Confinament. Aquest certamen estava organitzat pel Departament d’Educació i el Grup Enciclopèdia Catalana.

Es tractava, degut a la Covid-19, d’una nova modalitat de certamen donat que no es va poder desenvolupar de manera presencial: l’alumnat havia d’enregistrar un vídeo on se’l veiés i escoltés llegint.

L’alumnat del nostre Col·legi que va voler participar, d’entre els que havien estat escollits per representar la seva classe, són: Cesc Andújar Adell, Ivana Mestre Ejarque, Anna Ferrer Llombart, Joel Falkner Gisbert, Jana Forgas Monclús, Carla Roig Montardit, Josep Gómez Limones, Paloma Sainz Sampedro, Aitor Seoane López, Joan Martínez Gisbert, Andrea García Ignacio, Hong Xuan Wu Xu i Maria Martínez Gisbert.

Des del Col·legi volem mostrar el nostre agraïment i la nostra felicitació als guardonats i animem a tothom a participar en la nova edició del certamen que s’està preparant.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat