L’alumna Judit Tomàs, seleccionada al programa Argó (UAB)

L’alumna Judit Tomàs, seleccionada al programa Argó (UAB)
  Dijous, 17 de Febrer de 2022

L’alumna Judit Tomàs, de 1r Batxillerat B, ha estat seleccionada per participar al Programa Argó, de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Es tracta d’un projecte de la UAB que ofereix assessorament i suport als estudiants de batxillerat en el seu pas a la universitat. Concretament, les estudiants rebran assessorament en la realització del Treball de Recerca. Així, coneixeran el professorat assessor i, mitjançant videoconferències, abordaran l’enfocament, la bibliografia i els recursos per al seu treball.

Des del projecte, alhora, s’ofereix actualització de coneixements per al professorat i la possibilitat de conèixer centres d’estudis, projectes i recerques que es fan a la UAB. El programa Argó facilita la transició de les estudiants des del centre de secundària, quan han escollit una branca de batxillerat, i fins que hagin cursat el seu primer curs universitari.

Enhorabona!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat