La nostra última excursió al parvulari!

La nostra última excursió al parvulari!
  Dimarts, 26 de Juny de 2012

La nostra última excursió al parvulari ha estat una sortida única. A l’estació, ja estàvem una mica nerviosos per veure el castell, i per veure que ens trobaríem…. Qui més qui menys pensava que ens trobaríem algun fantasma per allí amagat! Però que va…!! Quina passada de castell, i menys mal que havíem esmorzat primer!

Vam haver de salvar al príncep i la princesa, que fa uns quants anys els havíen convertit en pedres, i la nostra feina vam tenir per trobar-les!! El castell és molt gran i hi havia molts “espies” i ens feien parlar fluixet.

Però les vam trobar i de ben segur que vam trencar el malefici, i a hores d’ara els prínceps ja deuen nedar al mar! Però tan de buscar-los, ens va passar el mati volant, i ja era hora de dinar!! El dinar també fantàstic! Més d’un va repetir…. És que ens ho havíem guanyat, ehh!!

Desprès, com ja havíem recuperat l’energia amb la passejada en carro, vam decidir ballar una miqueta, i finalment, quasi a hora de marxar, vam anar a veure els animals, que qui més qui menys feia 2 anys que no els veia!!

I res, cap a l’autocar un altre cop…. Quin dia més màgic que ha passat volant…

Aqui teniu totes les fotografies per veure el bé que ens ho vam passar!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat