JUMPMATH

JUMPMATH
  Divendres, 21 de Octubre de 2016

Una nova filosofia en l’ensenyament-aprenentatge de las matemàtiques arriba a les nostres aules.

Aquest curs, el Centre  ha implantat  JUMP Math (Júnior Undiscovered Math Prodigis) un un programa d’ensenyment-aprenentate de matermàtiques  que fa èmfasi en la comprensió i la relació entre els conceptes matemàtics i fomenta la confiança i l’entusiasme per aconseguir que tots els alumnes puguin tenir èxit en les matemàtiques.

El programa, que aplica procediments i recursos provats, es basa en la ciència cognitiva, en dinàmiques participatives, l’avaluació contínua i la divisió de les lliçons en petites unitats fàcilment assumibles per tots els estudiants de la classe. A més, l’èxit en matemàtiques augmenta l’autoestima dels estudiants i els prepara per a futurs desafiaments professionals.

John Mighton, el creador d’aquest innovador programa, és doctor en Matemàtiques, emprenedor social de la xarxa Ashoka i ha estat reconegut com a Emprenedor Social de l’Any 2015 per Schwab Foundation.

El JUMP està ampliament establert a Canadà i EEUU des de 2009. A Europa està començant a implantar-se. A Espanya ha estat Barcelona on la Fundació Collserola va col·laborar en la traducció dels materials al català per 1r, 3r i 5è de primària i 1r d’ESO  i va començar a implantar el programa el curs 2014-2015. El nostre centre s’ha sumat a la metodología Jump Math aquest curs, amb els alumnes i mestres de Cicle Inicial, 3r i 5è de Primària i els de 1r d’E.S.O.

Aquest curs doncs,  iniciem un nou repte, sí, però molt motivats, amb moltes ganes de treballar per als nostres alumnes i segurs que anirem avançant pas a pas  aconseguint bons resultats.

[ht_gallery id=”7265″ name=”JUMPMATH” columns=”2″]

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat