JUMP MATH

JUMP MATH
  Divendres, 20 de Octubre de 2017
L’equip de mestres i professors de JUMP math del centre ha participat, aquest mes d’octubre, a la sessió formativa amb les escoles JUMP MATH de les comarques tarragonines a l’escola Vidal i Barraquer de Cambrils.
Al llarg de la sessió els nostres professionals han tingut l’oportunitat de compartir  bones pràctiques i ajudar a resoldre dubtes a escoles de nova incorporació, ja que hem estat pioners en la implantació del programa.
El nostre centre va començar el curs passat la implementació de l’innovador programa que, des de 2002, s’ha desenvolupat al Canadà amb evidències empíriques en la millora dels resultats i motivació dels alumnes. Actualment ja són 119 centres adscrits  al projecte JUMP math. I, certament, els resultats obtinguts han estat molt satisfactoris tant a nivell d’aprenentatge com de motivació.
Aquest curs tots els alumnes de primària i els de primer cicle d’ESO estan treballant les matemàtiques amb aquest programa que, de ben segur, els ajudarà a preparar una base sòlida de competències i coneixements que els servirà de molt en els seus estudis futurs.
 [ht_gallery id=”8176″ name=”jumphmath” columns=”3″]
Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat