JORNADA ESPORTIVA DE MOSSÈN SOL

JORNADA ESPORTIVA DE MOSSÈN SOL
  Dijous, 2 de Abril de 2015

El passat divendres,dintre el marc de la jornada esportiva, els alumnes del centre van poder gaudir d’una sessió amb jugadors del club de Bàsquet Cantaires.

Primer van ser els alumnes de Secundària que van participar durant una hora  d’aquesta activitat. Els diferents membres del club (tècnics, jugadors i directius) van anar dissenyant activitats per tal que els alumnes poguessin gaudir d’aquest esport.
Després, van ser els alumnes de primària qui van participar en aquesta activitat, la qual, sobretot als més petits, els va entusiasmar. Dos dels jugadors de l’equip que més impacte produeixen, doncs la seva alçada i el seu joc són un atractiu per al públic, van dinamitzar aquest clínic amb demostracions i també jugant amb els alumnes.

Un cop acabat el clínic els alumnes de Secundària pel matí i els de Primària per la tarda, van celebrar la jornada esportiva de Mossèn Sol, una jornada d’esport, però també de convivència.
Així doncs va ser un divendres ple d’activitat esportiva, on els alumnes del centre, des de P3 fins a 4t d’ESO van conviure alhora que practicaven diferents esports.

[ht_gallery id=”5763″ name=”MOSSÈN SOL” columns=”3″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat