Gràcies, Cardenal Carles

Gràcies, Cardenal Carles
  Dimarts, 17 de Desembre de 2013

El nostre col·legi és fruit de l’empenta de gent valenta i agosarada, capaç de llegir els signes dels seus temps, escoltar la veu de l’Esperit i actuar en conseqüència. Significativa fou la visió que pels anys 70 tingué el nostre estimat Don Ricardo. Traslladà el col·legi de la Immaculada de Jesús a l’Edifici Seminari. Uní les diverses escoles petites dependents de Bisbat (col·legi Sant Lluís, Escuelas Anejas al Seminario,…) per crear un centre més modern i d’acord amb els requisits dels temps, el col·legi Bisbe Moll. Amb ell s’inicià tot un projecte educatiu d’ampli abast, juntament amb la reforma educativa que s’inicià amb l’EGB.

El Col·legi Diocesà Sagrada Família d’avui és deutor d’aquest esperit constructiu en favor dels seus diocesans. Moltes han estat les generacions que han rebut dels seus fruits. Hereus d’aquest “bon fer” li volem dir avui, que ha arribat a la casa del Pare, que serem fidels a l’esperit que ell va impregnar. Moltes gràcies. A reveure, Don Ricardo!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat