Esmorzar solidari

Esmorzar solidari
  Divendres, 23 de Febrer de 2018

Un any més hem celebrat l’esmorzar solidari en col·laboració amb la campanya de Mans Unides “Comparteix el que importa”. Compartir el que importa és per Mans Unides posar en comú la nostra vida, els nostres béns i el nostre compromís per un món millor, on cada persona pugui viure feliç i en condicions dignes.

Ha sigut un esmorzar on, els i les alumnes del nostre centre, de forma voluntària, fan un donatiu de 2€ i mengen un tall de coc amb una ampolla d’aigua.

Més de 650 alumnes entre primer de primària i segon de batxillerat han participat aquest curs en l’esmorzar, una participació massiva repartida en dos dies diferents, el dimecres 21 de febrer per als i les alumnes de primària i el dijous 22 per als i les alumnes de secundària. També els mestres, professors i treballadors del col·legi han contribuït activament amb la campanya participant en aquest esmorzar. Durant aquests dies hi havia una parada de Mans Unides, on s’hi podien comprar diferents coses.

Volem donar les gràcies a tots els que han col·laborat, ja que amb la seva ajuda contribuïm en una bona causa.

[ht_gallery id=”9025″ name=”Esmorzar solidari” columns=”6″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat