ELS ALUMNES DE 4T D'ESO PARTICIPEN A L'ACTE DE CLOENDA DEL PONT INTERGENERACIONAL

ELS ALUMNES DE 4T D'ESO PARTICIPEN A L'ACTE DE CLOENDA DEL PONT INTERGENERACIONAL
  Dissabte, 20 de Juny de 2015

El dijous dia 11 de juny vam realitzar l’acte de cloenda del Projecte Pont Intergeneracional amb una representació d’alumnes de 4t d’ESO a la Residència d’Ancians Sant Miquel Arcàngel.

El marc del Projecte ha afavorit el seu bon desenvolupament, dues entitats amb la mateixa empremta cristiana i dues entitats complementàries: d’una banda, JOVENTUT amb energia, vitalitat, innocència, il·lusió; i per l’altra, la GENT GRAN amb experiència, bagatge, reflexió, maduresa. L’experiència del Projecte ha estat molt enriquidora perquè els nostres alumnes han après i alhora han experimentat accions de compromís cívic i han posat els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

L’acte va iniciar-se amb un parlament dels professionals d’ambdues entitats i de dos estudiants de 4t d’ESO i seguidament, dues alumnes van interpretar una peça musical amb flauta travessera. Els ancians també van tenir paraules emotives i d’agraïment cap els nois i noies que durant els curs escolar els han acompanyat.

La cloenda va finalitzar amb un piscolabis a l’aire lliure on joves i grans van poder compartir experiències, anècdotes i paraules emotives d’acomiadament.

Els professors que hem portat a terme el Projecte volem agrair

  • La bona acollida que ha mostrat la gent gran amb la joventut del col·legi a qui han fet passar unes estones molt agradables i enriquidores com a persones
  • La il·lusió que hi han posat els nostres alumnes setmana darrera setmana
  • I sobretot, la flexibilitat dels professionals de la Residència d’Ancians St.Miquel Arcàngel davant de les dificultats, fent esment especial a la Sra. Rosa Membrado i a la Sra. Anna Pallarès que han estat dia a dia al peu del canó.

                                                                                  Emilio Calaf i Àngels Piquet

[ht_gallery id=”5929″ name=”PONT INTER-GENARACIONAL” columns=”3″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat