El claustre de professors participa del JUBILEU DE LA MISERICÒRDIA

El claustre de professors participa del JUBILEU DE LA MISERICÒRDIA
  Dimecres, 2 de Novembre de 2016

El dissabte 22 d’octubre una seixantena de docents del nostre centre han celebrat, juntament amb altres mestres i professors de diferents centres, siguin públics o concertats, de la Diòcesi de Tortosa l’Any Jubilar de la Misericòrdia, amb què es vol promoure a tot el món, tal com va anunciar el Papa Francesc, l’obertura extraordinària de les esglésies i la celebració del sagrament de la reconciliació, tenint per lema: “Compassius com el Pare” en el que se’ns proposa viure la misericòrdia seguint l’exemple del Pare, que demana no jutjar i no condemnar, sinó perdonar i estimar sense mesura.

Ha estat una jornada plena de conferències, tallers i ponències, que han estat molt profitoses per poder aprofundir en les diferents virtuts misericordioses. Finalment es va concloure la jornada, a la tarda, en una processó des de l’Església de la Puríssima fins a la Catedral de Tortosa, on es va celebrar, després d’entrar per la porta Santa, una eucaristia presidida per Sr. Bisbe Enrique Benavent.

Va ser un dia carregat d’emocions on van participar més de 130 docents.

[ht_gallery id=”7363″ name=”Jubileu” columns=”2″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat