DOS JORNADES FESTIVES PER CONCLOURE EL CURS: LA IMPOSICIÓ DE LA INSIGNÍA D’ANTICS ALUMNES I LA FESTA DE LA PROMOCIÓ

DOS JORNADES FESTIVES PER CONCLOURE EL CURS: LA IMPOSICIÓ DE LA INSIGNÍA D’ANTICS ALUMNES I LA FESTA DE LA PROMOCIÓ
  Dimecres, 8 de Juny de 2016

Acabem un nou curs i, com tots els anys, en el nostre Col·legi portem a terme dos festes que tota la comunitat educativa espera amb molta il·lusió: la festa de la imposició de la insígnia d’antics alumnes i la festa de la promoció.

El divendres al matí, en el marc de la celebració del final del mes de Maria, té lloc el comiat oficial dels alumnes de 2n de batxillerat amb la imposició de la insígnia d’antics alumnes per part del Titular del Col·legi. Amb aquest acte els que fins ara han estat els alumnes “grans” del col·legi passen a ser exalumnes ja que han acabat els seus estudis de batxillerat i dins de poc començaran un altre camí fora del nostre centre: uns, el més, en la universitat i altres en altres estudis o en el món laboral.

El matí comença amb els 53 alumnes de 2n de batxillerat celebrant una eucaristia oficiada per Mn. Tomás, i acompanyats pels seus tutors i el director del centre per tal de donar gràcies a la mare de Déu per l’acompanyament, recolzament i ajuda  que en els anys passats al col·legi ha donat als alumnes. Una processó amb la imatge de la verge Maria segueix a l’eucaristia i, després d’una pregaria final a la Mare de Déu en el pati exterior, comença l’acte de lliurament de la insígnia d’antics alumnes. Els alumnes dels quatre cursos d’ESO i els de primer de batxillerat acompanyen en aquest emotiu acte als de 2n de batxillerat, que són cridats un a un per tal de que Mn. Tomás Mor, Titular del nostre Centre, els vagi imposant la insígnia que els acredita com antics alumnes del Col·legi.

Mentre els alumnes de 2n de batxillerat van als menjadors del col·legi per tal de compartir un esmorzar de comiat, els alumnes d’ESO (els de primer de batxillerat han de tornar a l’aula ja que estan en plena setmana d’exàmens) duen a terme la tradicional gimcana que el departament de Pastoral organitza tots els anys per tal de cloure el Mes de Maria.

El dissabte a la tarda té lloc la que és sens dubte la festa més multitudinària de les que celebrem en el nostre Centre: la Festa de la Promoció. A partir de les set de la tarda tota la comunitat educativa, pares i mares i demés familiars ens reunim en el pati interior de primària per tal homenatjar als alumnes que aquet curs finalitzen un cicle educatiu i el proper començaran un de nou. Els alumnes de P-5 que el proper curs seran ja de primària; els de sisè que abandonaran les aules de primària per començar l’ESO, els de quart de secundària que el proper curs cursaran batxillerat, cicles formatius o entraran en el món laboral i els de 2n de batxillerat que, majoritàriament, començaran estudis universitaris.

Al voltant de 1.200 persones es donaran cita en el col·legi per assistir a la promoció de tots aquests alumnes que aquest curs tindran com a padrina de la promoció a la Sra. Manolita Cid.

En una jornada molt emotiva bona part de la comunitat educativa del nostre Centre assistirà a la imposició de la beca als alumnes que promocionen i que són els grans protagonistes d’aquesta jornada tan plena d’il·lusió i d’alegria.

 

 • 4O7A0436
 • 4O7A0256
 • 4O7A0288
 • 4O7A0275
 • 4O7A0256
 • 4O7A0257
 • 4O7A0260
 • 4O7A0274
 • IMG_20160603_134829
 • IMG_20160603_130104
 • IMG_20160603_102848
Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat