Celebrem la Festa patronal

Celebrem la Festa patronal
  Dilluns, 4 de Abril de 2022

El diumenge dia 3 d’abril vam celebrar la Festa patronal, una data molt especial per al nostre Col·legi. La celebració va comptar amb l’assistència de famílies de totes les etapes, des de la Llar d’Infants fins a Batxillerat, a més de professorat i personal del centre.

L’acte principal de la festa patronal és la missa, oficiada per l’Excel·lentíssim i Reverendíssim Senyor Enrique Benavent. Els assistents vam trobar un ambient de pregària i celebració, especialment després de no poder celebrar la festa l’any passat a causa de la situació sanitària.

Durant l’eucaristia, diversos alumnes van participar en els diferents moments: les peticions de perdó, les pregàries, la col·lecta, l’ofertori, l’acció de gràcies…  En aquest acte els alumnes de 2n de Batxillerat van gaudir d’un cert protagonisme, ja que és el seu últim any amb nosaltres. Molts d’ells porten gairebé tota la seva vida al col·legi i, a més dels aprenentatges acadèmics, també s’enduran el creixement com a persones.

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat