Afavorint una vida saludable i ecològica

Afavorint una vida saludable i ecològica
  Dijous, 17 de Octubre de 2013

El col·legi ha començat a implementar aparcaments per a bicicletes dintre del seu recinte. Amb això volem aconseguir tres objectius: educar a la nostra comunitat escolar en un estil de vida saludable; afavorir la responsabilitat sobre la sostenibilitat del nostre planeta; i ajudar a millorar les dificultats de mobilitat que es donen a l’entrada i sortida dels alumnes.

S’ha iniciat ja un procés que anirà adaptant-se a la demanda real de les necessitats que es vagin manifestant. Tant de bo sigui només un principi que ens apropi a la consecució dels objectius abans esmentats. Era, al mateix temps, una demanda feta per alumnes i pares, a través de l’AMPA. Pel centre és un procés més dintre del seu pla de sostenibilitat mediambiental i de responsabilitat vers els recursos de la natura, d’acord amb els principis del seu Ideari.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat