Fe i natura

Lema del curs: cada any ens plantegem un lema amb una frase i un dibuix. Aquest està present al llarg de cada curs a totes les activitats que es van proposant des de la pastoral i des de qualsevol altre camp. Normalment el professorat s’afegeix a aquesta tasca. Aquest està penjat a l’entrada a l’escola pels diferents accessos i a cada aula.

Convivències

Durant els dos primers mesos de curs, els alumnes de Secundària poden compartir uns dies a la casa de convivències del Mont Caro.

Aquest és un espai on cada any, des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, poden treballar la comunicació, la cooperació, el treball en equip, l’activitat física a l’aire lliure i el silenci exterior i interior.

Cap a final de curs l’alumnat de Primària des de quart fins a 5è també podem gaudir d’aquesta activitat. Els xiquets i xiquetes de Cicle inicial i tercer de primària comparteixen dos dies de convivència a un altre lloc. Els més grans de Primària, com a comiat de l’etapa, surten més lluny i fan un altre tipus d’activitats.

Pretenem que els alumnes puguin reconèixer-se com a persones amb valor propi i com a fills de Déu, assumint un estil de vida personalitzat que els guiï al desenvolupament d’una personalitat cristiana segons la proposta de l’Evangeli.

Són dies on la convivència entre l’alumnat i el professorat és més estreta. Dies on tots ens podem conèixer millor i coneixem més a Jesús. Dies on podem compartir i establir llaços de complicitat entre els companys i companyes. Dies on es porten a terme diferents activitats com jocs de nit, gimcanes, senderisme, etc.

Els objectius de les nostres convivències són els següents:

  • Gaudir i aprendre coses de Jesús en un entorn natural i fora de la rutina del dia.
  • Respectar i valorar l’entorn i la natura.
  • Conèixer i relacionar-se amb els companys i professors.
  • Participar activament de les dinàmiques i activitats de les convivències.
  • Aprendre a conviure amb els companys.
  • Valorar i donar sentit al companyerisme.
  • Facilitar la competència transcendent de la persona.

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

april, 2024

mon1

tue2

wed3

thu4

fri5

sat6

sun7

mon8

tue9

wed10

thu11

fri12

sat13

sun14

mon15

tue16

wed17

thu18

fri19

sat20

sun21

mon22

tue23

wed24

thu25

fri26

sat27

sun28

mon29

tue30

No Events

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat
X