Fe i natura

Lema del curs: cada any ens plantegem un lema amb una frase i un dibuix. Aquest està present al llarg de cada curs a totes les activitats que es van proposant des de la pastoral i des de qualsevol altre camp. Normalment el professorat s’afegeix a aquesta tasca. Aquest està penjat a l’entrada a l’escola pels diferents accessos i a cada aula.

Convivències

Durant els dos primers mesos de curs, els alumnes de Secundària poden compartir uns dies a la casa de convivències del Mont Caro.

Aquest és un espai on cada any, des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, poden treballar la comunicació, la cooperació, el treball en equip, l’activitat física a l’aire lliure i el silenci exterior i interior.

Cap a final de curs l’alumnat de Primària des de quart fins a 5è també podem gaudir d’aquesta activitat. Els xiquets i xiquetes de Cicle inicial i tercer de primària comparteixen dos dies de convivència a un altre lloc. Els més grans de Primària, com a comiat de l’etapa, surten més lluny i fan un altre tipus d’activitats.

Pretenem que els alumnes puguin reconèixer-se com a persones amb valor propi i com a fills de Déu, assumint un estil de vida personalitzat que els guiï al desenvolupament d’una personalitat cristiana segons la proposta de l’Evangeli.

Són dies on la convivència entre l’alumnat i el professorat és més estreta. Dies on tots ens podem conèixer millor i coneixem més a Jesús. Dies on podem compartir i establir llaços de complicitat entre els companys i companyes. Dies on es porten a terme diferents activitats com jocs de nit, gimcanes, senderisme, etc.

Els objectius de les nostres convivències són els següents:

  • Gaudir i aprendre coses de Jesús en un entorn natural i fora de la rutina del dia.
  • Respectar i valorar l’entorn i la natura.
  • Conèixer i relacionar-se amb els companys i professors.
  • Participar activament de les dinàmiques i activitats de les convivències.
  • Aprendre a conviure amb els companys.
  • Valorar i donar sentit al companyerisme.
  • Facilitar la competència transcendent de la persona.

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat