Fe i natura

Lema del curs: cada any ens plantegem un lema amb una frase i un dibuix. Aquest està present al llarg de cada curs a totes les activitats que es van proposant des de la pastoral i des de qualsevol altre camp. Normalment el professorat s’afegeix a aquesta tasca. Aquest està penjat a l’entrada a l’escola pels diferents accessos i a cada aula.

Convivències

Durant els dos primers mesos de curs, els alumnes de Secundària poden compartir uns dies a la casa de convivències del Mont Caro.

Aquest és un espai on cada any, des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, poden treballar la comunicació, la cooperació, el treball en equip, l’activitat física a l’aire lliure i el silenci exterior i interior.

Cap a final de curs l’alumnat de Primària des de quart fins a 5è també podem gaudir d’aquesta activitat. Els xiquets i xiquetes de Cicle inicial i tercer de primària comparteixen dos dies de convivència a un altre lloc. Els més grans de Primària, com a comiat de l’etapa, surten més lluny i fan un altre tipus d’activitats.

Pretenem que els alumnes puguin reconèixer-se com a persones amb valor propi i com a fills de Déu, assumint un estil de vida personalitzat que els guiï al desenvolupament d’una personalitat cristiana segons la proposta de l’Evangeli.

Són dies on la convivència entre l’alumnat i el professorat és més estreta. Dies on tots ens podem conèixer millor i coneixem més a Jesús. Dies on podem compartir i establir llaços de complicitat entre els companys i companyes. Dies on es porten a terme diferents activitats com jocs de nit, gimcanes, senderisme, etc.

Els objectius de les nostres convivències són els següents:

  • Gaudir i aprendre coses de Jesús en un entorn natural i fora de la rutina del dia.
  • Respectar i valorar l’entorn i la natura.
  • Conèixer i relacionar-se amb els companys i professors.
  • Participar activament de les dinàmiques i activitats de les convivències.
  • Aprendre a conviure amb els companys.
  • Valorar i donar sentit al companyerisme.
  • Facilitar la competència transcendent de la persona.

Segueix-nos

IQ+? Revista Digital Certificat Iso 9001_2015 Alexia Escola de famílies Apunta’t a un curs d’anglès Batxillerat dual BSD

Agenda

march, 2023

-

-

wed1

thu2

fri3

sat4

sun5

mon63

tue73

wed83

thu93

fri103

sat11

sun12

mon13

tue14

wed15

thu16

fri17

sat18

sun19

mon20

tue21

wed22

thu23

fri24

sat25

sun26

mon272

tue282

wed292

thu302

fri312

27mar0:0031(mar 31)0:00VIATGE 2n ESO

27mar0:0031(mar 31)0:00VIATGE 4t ESOResidència d’estudiants Material Vols treballar Menus

Pàgines d’interès

Escola bisbat
X