Campanyes d’educació social

Comencem el curs amb la campanya del NADAL SOLIDARI recollint, a totes les etapes, aliments per a Càritas Tortosa.

Després continuem amb el DOMUND, campanya que es porta a terme a Primària i Secundària: fem un festival que l’alumnat prepara amb molta il·lusió a les hores del pati i amb l’ajut de les tutores i dels tutors, es preparen actuacions molt diverses que van des de balls, Tik Tok, acudits, música clàssica, etc.

Continuem amb la Campanya de la INFÀNCIA MISSIONERA  i aquesta vegada són els més petits, els d’Infantil i els de Primària, els que hi participen aprenent qui són els missioners i missioneres. Duem a terme les explicacions que arriben des de la delegació de missions. Fem la guardiola que després portem a la celebració el dimecres de cendra com a ofrena.

I ja per acabar solem celebrar un esmorzar solidari en el que participem l’alumnat de Primària, el de Secundària i tot el professorat en tres dies diferents! Això ho fem per poder col·laborar amb la Campanya de MANS UNIDES en la que muntem unes paradetes amb regalets de la botiga solidària de la citada ONG.

I evidentment, si és necessari, participem en les diferents campanyes que puguin sorgir tot i que siguin inesperades!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat