Grup Marxista

El grup marxista és una activitat que ofereix el centre, ocupant part de l’horari lectiu al llarg del curs, als alumnes de 5è i 6è de primària. Alumnes i docents del centre passen tres divendres, una sortida de dijous a divendres amb pernocta i un dissabte familiar en contacte a la natura, dormint amb tendes i fent activitat física i convivència.

El nostre esperit

 • Fomentar el contacte amb la natura i oferir l’oportunitat de conèixer el nostre entorn més proper.
 • Promoure la convivència entre l’alumnat de cicle superior
 • Oferir un espai a les famílies on puguin gaudir de la convivència de tota la comunitat educativa implicada.
 • Acostumar-se a la vida a l’aire lliure, fora de les comoditats de les nostres llars i fent així unes persones més fortes tan físicament com mental.
 • Fer de la convivència amb altres nois i noies de la mateixa edat, i també amb gent més gran, una norma per a la seva vida dins del viure quotidià a casa, al Col·legi …
 • Que cada noi i noia sigui capaç de fer-se ell/a tot allò que necessiti per viure els dos dies durant la sortida: preparació de la motxilla, llista del menjar per menjades, roba, estris (llanterna, cantimplora, coberts, neteja personal . . .). Fer-los responsables i autònoms.
 • Fer-los estimar i entendre que necessitem de la Natura per poder sobreviure en aquest món cada vegada més digitalitzat i que viu d’esquena a la mateixa.
 • Educar nois i noies amb més esperit de responsabilitat i bona convivència, tenint cura de tot el material del grup i amb l’ajut que s’ha de donar en moltes ocasions als companys/es de marxa.

FUNCIONAMENT

El nen o nena que vulgui participar d’aquesta activitat haurà de fer una aportació econòmica en concepte de soci. Aquests diners es destinen a:

  • Material tècnic personalitzat del GM (Camiseta/ Buff)
  • Compra de material (tendes per a la sortida en que es pernocta)
  • Recursos logístics (lloguer d’una furgoneta per transportar el material d’acampada)

A l’inici de cada curs rebreu una circular amb tota la informació relacionada amb les sortides i el cost que té formar-ne part.

ESTRIS NECESSARIS

Per a la sortida d’un dia necessitareu el següent material:

  • Una motxilla de (15 – 20L) adequada a l’activitat, llanterna, cantimplora (s’aconsella sempre portar més aigua de la necessària per si de cas), calçat adequat (esportives de muntanya…) gorra, roba d’abric per a les sortides de la tardor i hivern (buff, guants…), roba per si plou (impermeable), l’esmorzar, el dinar (pasta, bocata…) i fruit secs/ xocolatines.

Per a la sortida de dos dies amb pernocta necessitareu el següent material:

  • Una motxilla grossa i una de petita, sac de dormir, estoreta, llanterna, cantimplora, coberts, plats, calçat fort i còmode (dos parells), gorra (bon temps), passamuntanyes (fred), roba d’aigua (cangur, capelina).
  • Cadascú es porta el seu menjar, ja sigui de carmanyola (“fiambrera”), menjars precuinats, embotits, entrepans… i també l’esmorzar de dos dies (llet, cereals, galetes…). Cal que el noi/a porti una llista amb allò que ha de menjar cada àpat.

Esperant que sigui del vostre interès, restem a la vostra disposició per qualsevol consulta o dubte.

piscina

 
 
 

piscina2

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat