Grup Marxista

El grup marxista és una activitat que ofereix el centre, ocupant part de l’horari lectiu al llarg del curs, als alumnes de 5è i 6è de primària. Alumnes i docents del centre passen tres divendres, una sortida de dijous a divendres amb pernocta i un dissabte familiar en contacte a la natura, dormint amb tendes i fent activitat física i convivència.

El nostre esperit

 • Fomentar el contacte amb la natura i oferir l’oportunitat de conèixer el nostre entorn més proper.
 • Promoure la convivència entre l’alumnat de cicle superior
 • Oferir un espai a les famílies on puguin gaudir de la convivència de tota la comunitat educativa implicada.
 • Acostumar-se a la vida a l’aire lliure, fora de les comoditats de les nostres llars i fent així unes persones més fortes tan físicament com mental.
 • Fer de la convivència amb altres nois i noies de la mateixa edat, i també amb gent més gran, una norma per a la seva vida dins del viure quotidià a casa, al Col·legi …
 • Que cada noi i noia sigui capaç de fer-se ell/a tot allò que necessiti per viure els dos dies durant la sortida: preparació de la motxilla, llista del menjar per menjades, roba, estris (llanterna, cantimplora, coberts, neteja personal . . .). Fer-los responsables i autònoms.
 • Fer-los estimar i entendre que necessitem de la Natura per poder sobreviure en aquest món cada vegada més digitalitzat i que viu d’esquena a la mateixa.
 • Educar nois i noies amb més esperit de responsabilitat i bona convivència, tenint cura de tot el material del grup i amb l’ajut que s’ha de donar en moltes ocasions als companys/es de marxa.

FUNCIONAMENT

El nen o nena que vulgui participar d’aquesta activitat haurà de fer una aportació econòmica en concepte de soci. Aquests diners es destinen a:

  • Material tècnic personalitzat del GM (Camiseta/ Buff)
  • Compra de material (tendes per a la sortida en que es pernocta)
  • Recursos logístics (lloguer d’una furgoneta per transportar el material d’acampada)

A l’inici de cada curs rebreu una circular amb tota la informació relacionada amb les sortides i el cost que té formar-ne part.

ESTRIS NECESSARIS

Per a la sortida d’un dia necessitareu el següent material:

  • Una motxilla de (15 – 20L) adequada a l’activitat, llanterna, cantimplora (s’aconsella sempre portar més aigua de la necessària per si de cas), calçat adequat (esportives de muntanya…) gorra, roba d’abric per a les sortides de la tardor i hivern (buff, guants…), roba per si plou (impermeable), l’esmorzar, el dinar (pasta, bocata…) i fruit secs/ xocolatines.

Per a la sortida de dos dies amb pernocta necessitareu el següent material:

  • Una motxilla grossa i una de petita, sac de dormir, estoreta, llanterna, cantimplora, coberts, plats, calçat fort i còmode (dos parells), gorra (bon temps), passamuntanyes (fred), roba d’aigua (cangur, capelina).
  • Cadascú es porta el seu menjar, ja sigui de carmanyola (“fiambrera”), menjars precuinats, embotits, entrepans… i també l’esmorzar de dos dies (llet, cereals, galetes…). Cal que el noi/a porti una llista amb allò que ha de menjar cada àpat.

Esperant que sigui del vostre interès, restem a la vostra disposició per qualsevol consulta o dubte.Segueix-nos

IQ+? Revista Digital Certificat Iso 9001_2015 Alexia Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

december, 2023

-

-

-

-

fri1

sat2

sun3

mon4

tue5

wed6

thu7

fri8

sat9

sun10

mon11

tue12

wed13

thu14

fri15

sat16

sun17

mon18

tue19

wed20

thu21

fri22

sat23

sun24

mon25

tue26

wed27

thu28

fri29

sat30

sun31

No EventsResidència d’estudiants Material Vols treballar Menus

Pàgines d’interès

Escola bisbat
X