EL COL•LEGI DIOCESÀ SAGRADA FAMÍLIA OBTÉ LA CERTIFICACIO ISO

EL COL•LEGI DIOCESÀ SAGRADA FAMÍLIA OBTÉ LA CERTIFICACIO ISO
  Dijous, 16 de Novembre de 2017

El dijous 9 de novembre alguns membres de la direcció del Col·legi Diocesà Sagrada Família de Tortosa (Mn. Tomàs Mor com a Titular, Eduard Blasco com a Director durant el curs passat, Joan Mascarell com a Director durant el curs actual i Judit Margalef com a Coordinadora de qualitat del curs passat i Coordinadora Pedagògica) van anar a recollir el reconeixement que el Departament d’Ensenyament ha fet al nostre col·legi per la certificació del sistema de gestió per a tots els ensenyaments segons la norma UNE – EN ISO 9001. Aquesta certificació fixa els estàndards internacionals de qualitat i és el reconeixement al treball realitzat en la millora contínua de la qualitat dels ensenyaments que imparteixen els centres als quals es concedeix.

El claustre del col·legi ha estat immers en els darrers anys en una important tasca d’implantació del sistema, que ha suposat una revisió documental, la gestió de la satisfacció dels diferents agents de la comunitat educativa, el replantejament de la formació el claustre, l’establiment d’uns objectius estratègics i l’avaluació contínua del funcionament del centre. Tot aquest procés va culminar a final del curs 2017-2018 amb la certificació en el sistema de qualitat.

Aquest reconeixement no és el final del camí, ans al contrari; el Col·legi Diocesà Sagrada Família, com a instrument que és del Bisbat de Tortosa per a la formació de joves i acompanyament a les famílies, parteix de les bases que ha assentat la certificació ISO per continuar treballant amb professionalitat, il·lusió i compromís i continuar sent un referent educatiu a les Terres de l’Ebre i a la Diòcesi de Tortosa.

Com a col·legi oferim al territori una combinació de bagatge, experiència, innovació, acompanyament i mirada al futur; el compromís és continuar en la línia de la millora contínua i de l’excel·lència educativa.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat