PROCÉS DE MATRÍCULA PER AL CURS 2024/2025

Informació sobre la preinscripció i matrícula a totes les etapes educatives que ofereix el Col·legi per al curs 2024/2025

IMPORTANT – Per al tràmit de matriculació entre els dies 18 i 26 de juny cal que demaneu abans cita prèvia a través d’aquest enllaç.

Descarregueu-vos des d’aquest enllaç la documentació necessària per a la matriculació. Podeu portar-la preparada per estalviar temps o omplir-la a la mateixa secretaria del centre quan vingueu a fer el tràmit.

 

2n cicle d’Infantil, Primària i ESO

– A partir del dilluns 10 de juny podeu consultar el llistat d’admesos al Col·legi per al proper curs 2024-25 a la cartellera de l’entrada principal. Podeu consultar digitalment l’estat de la vostra sol·licitud particular al portal de preinscripció del Departament d’Educació.

Matriculació al 2n cicle d’Educació Infantil (P3, P4 i P5), Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria 2024-25: La matriculació per als cursos d’Infantil, Primària i ESO s’efectuarà entre els dies 18 i 26 de juny presencialment a la secretaria del Col·legi. Per evitar molta acumulació de visites i llargues esperes us demanem que sol·liciteu prèviament cita a través de l’enllaç que hi ha més amunt.

 

Llar d’Infants

– La matrícula a la Llar d’Infants està oberta durant tot l’any. Durant aquest mes de juny i juliol, a més, podeu venir a fer-la de cara a l’inici de curs 2024-25, per començar al setembre. Per evitar molta acumulació de visites i llargues esperes us recomanem que vingueu a fer-la en dates diferents a les de 2n cicle d’Infantil, Primària i Secundària. En cas que hagueu de venir a fer-la entre els dies 18 i 26 de juny us demanem que sol·liciteu prèviament cita a través de l’enllaç que hi ha més amunt.

 

Batxillerat

– La matrícula a Batxillerat està oberta. Durant aquest mes de juny i juliol podeu venir a secretaria a formalitzar-la per començar el curs 2024-25. Per evitar molta acumulació de visites i llargues esperes us recomanem que vingueu a fer-la en dates diferents a les de 2n cicle d’Infantil, Primària i Secundària. En cas que hagueu de venir a fer-la entre els dies 18 i 26 de juny us demanem que sol·liciteu prèviament cita a través de l’enllaç que hi ha més amunt.

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat