Grup d’Experimentació Plurilingüe

És evident que la societat actual exigeix un mínim de coneixement de llengües estrangeres per tal de poder sobreviure en un context completament globalitzat i intercultural, on la relació entre persones, ja sigui per qüestions laborals o personals, s’ha convertit en el protagonista de les nostres vides.

Per aquesta raó participem, des del curs passat, en un nou projecte anomenat GEP (Grup Experimental per al Plurilingüisme) que impulsa el Departament d’Ensenyament.

El seu objectiu primordial és innovar en l’ensenyament de les llengües estrangeres de forma competencial i promoure l’aprenentatge de l’anglès des del currículum de matèries no lingüístiques. Aquest aprenentatge també és conegut com la metodologia AICLE.

Com pretén el nostre centre dur a terme aquest projecte?

Doncs bé, la nostra fita és que els alumnes, mitjançant l’elaboració de projectes en les diferents matèries curriculars, utilitzen l’anglès com la llengua vehicular i en potencien el seu ús en el dia a dia.
D’aquesta manera no només fomentarem l’aprenentatge de l’anglès, sinó també que els i les alumnes adopten un paper és actiu durant el procés d’ensenyament i aprenentatge i incrementen la seva motivació i autonomia.

Amb la fi d’aconseguir una major implicació i participació en aquestes noves metodologies educatives, alguns membres de l’equip docent, tant d’educació primària com secundària, s’estan ja formant des del curs passat per continuar aplicant el GEP en les nostres aules i seguir incorporant aquest projecte educatiu, que és una experiència ben enriquidora per als i les nostres alumnes.

Alexia Batxillerat dual BSD

Agenda

octubre, 2017

Opcions d'ordenat

-

-

-

-

-

-

dg1

dl2

dt3

dc4

dj5

dv6

ds7

dg8

dl9

dt10

dc11

dj12

dv13

ds14

dg15

dl16

dt17

dc18

dj19

dv20

ds21

dg22

dl23

dt24

dc25

dj26

dv27

ds28

dg29

dl30

dt31

Sense eventsResidència d’estudiants Material Beques Vols treballar Menus

Pàgines d’interès

Escola bisbat