EL COL•LEGI DIOCESÀ SAGRADA FAMÍLIA OBTÉ LA CERTIFICACIO ISO

EL COL•LEGI DIOCESÀ SAGRADA FAMÍLIA OBTÉ LA CERTIFICACIO ISO
  Dijous, 16 de Novembre de 2017

El dijous 9 de novembre alguns membres de la direcció del Col·legi Diocesà Sagrada Família de Tortosa (Mn. Tomàs Mor com a Titular, Eduard Blasco com a Director durant el curs passat, Joan Mascarell com a Director durant el curs actual i Judit Margalef com a Coordinadora de qualitat del curs passat i Coordinadora Pedagògica) van anar a recollir el reconeixement que el Departament d’Ensenyament ha fet al nostre col·legi per la certificació del sistema de gestió per a tots els ensenyaments segons la norma UNE – EN ISO 9001. Aquesta certificació fixa els estàndards internacionals de qualitat i és el reconeixement al treball realitzat en la millora contínua de la qualitat dels ensenyaments que imparteixen els centres als quals es concedeix.

El claustre del col·legi ha estat immers en els darrers anys en una important tasca d’implantació del sistema, que ha suposat una revisió documental, la gestió de la satisfacció dels diferents agents de la comunitat educativa, el replantejament de la formació el claustre, l’establiment d’uns objectius estratègics i l’avaluació contínua del funcionament del centre. Tot aquest procés va culminar a final del curs 2017-2018 amb la certificació en el sistema de qualitat.

Aquest reconeixement no és el final del camí, ans al contrari; el Col·legi Diocesà Sagrada Família, com a instrument que és del Bisbat de Tortosa per a la formació de joves i acompanyament a les famílies, parteix de les bases que ha assentat la certificació ISO per continuar treballant amb professionalitat, il·lusió i compromís i continuar sent un referent educatiu a les Terres de l’Ebre i a la Diòcesi de Tortosa.

Com a col·legi oferim al territori una combinació de bagatge, experiència, innovació, acompanyament i mirada al futur; el compromís és continuar en la línia de la millora contínua i de l’excel·lència educativa.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Certificat Iso 9001_2015 Alexia Batxillerat dual BSD Estades a Irlanda i Gal·les a l’estiu

Agenda

agost, 2018

Opcions d'ordenat

-

-

dc1

dj2

dv3

ds4

dg5

dl6

dt7

dc8

dj9

dv10

ds11

dg12

dl13

dt14

dc15

dj16

dv17

ds18

dg19

dl20

dt21

dc22

dj23

dv24

ds25

dg26

dl27

dt28

dc29

dj30

dv31

Sense events



Residència d’estudiants Material Vols treballar Menus

Pàgines d’interès

Escola bisbat